Leveranciers
Met deze integrale Marktplaatsdesk voor projectaanbestedingen, inhuuropdrachten, recruitment- en mobiliteitsaanvragen bieden wij zowel (zelfstandige) professionals als  intermediairs , aannemers en advies- en ingenieursbureaus de mogelijkheid mee te dingen. U kunt  direct inschrijven en reageren op aanvragen en ontvangt automatisch nieuwe opdrachten per e-mail. Tijdens uw uitvoering van de opdracht loopt de hele contractafhandeling, urenregistratie en facturatie online via de Marktplaatsdesk.

Op onze digitale marktplaats komen opdrachtgevers en leveranciers samen. Wanneer u als leverancier gekwalificeerd bent, ontvangt u vanzelf bericht van een nieuwe aanvraag. Opdrachtgevers kunnen snel de best passende professional selecteren. We nodigen uitdrukkelijk ook kleine bureaus en zzp’ers uit voor deze pool.

Dienstverlening Leveranciers

Professionals

Een baan heeft u niet meer voor het leven. Wanneer de uitdaging eruit is, wordt het wellicht tijd voor iets nieuws. Een andere werkgever of klus?

Bemiddeling van professionals gebeurt steeds meer online. Dat maakt de markt transparanter, maar door de wildgroei aan bemiddelingssites zien deze professionals door de bomen het bos niet meer. Verliest u ook het overzicht? Dan is de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk voor u een goed beheerinstrument.

Alle vacatures
Door onze aanvullende dienstverlening en samenwerkingsverbanden kunnen professionals op alle vacatures reageren. En u vindt hier alle vacatures en opdrachten van overheidsinstanties.  Door  payrollconstructie en samenwerking met intermediairs komen inhuuropdrachten binnen uw bereik, maar u houdt de regie. Als ambtenaar kunt u ook aansluiten op mobiliteitstrajecten.

Lees meer

ZZP-professionals

Bemiddeling van zelfstandige professionals gebeurt steeds meer online. Dat maakt de markt transparanter, maar door de wildgroei aan inhuurdesks en bemiddelingssites zien deze professionals door de bomen het bos niet meer. Verliest u ook het overzicht? Dan is  de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk voor u een goede beheerinstrument.

Maak gebruik van onze Nationale Gemeente Marktplaatsdesk om snel nieuwe aanvragen te ontvangen én om alle aanvragen van de vele markplaatsen in één overzicht te volgen, beheren en in te dienen. Sneller schakelen met behoud van overzicht.

Lees meer

Intemediairs

De juiste medewerker op de juiste plaats en dan ook nog op de juiste tijd en tegen het juiste tarief; dat is uw kernactiviteit. U bent intermediair, uitzendbureau, detacheerder of bemiddelaar. Wilt u zich meer kunnen concentreren op bijvoorbeeld de softskills van een kandidaat en de  persoonlijke benadering van uw professionals ? Dan is  de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk voor u een goede beheerinstrument.

Grotere plaatsingskans
Maak gebruik van onze Nationale Gemeente Marktplaatsdesk om snel nieuwe aanvragen te ontvangen én om alle aanvragen van de vele markplaatsen in één overzicht te volgen, beheren en in te dienen. U kunt gebruik maken van onze wervingstools waarmee u tijd bespaart en een grotere plaatsingskans heeft. Sneller schakelen met behoud van overzicht.

Lees meer

Aannemers

Projecten uitvoeren in de Ruimtelijke Ordening is uw kernactiviteit. Acquisitie is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf, maar kost veel tijd. De Nationale Gemeente Marktplaatsdesk helpt u hierbij.

Digitaal inschrijven op projecten is tegenwoordig heel eenvoudig. Bijzonder van de Nationale Marktplaatsdesk is dat hier alle inkoop en aanbestedingen van de overheden samenkomen. Ook de onderhandse projectaanbestedingen. U ontvangt snel nieuwe aanbestedingen via e-mail en volgt alle aanbestedingen van de vele markplaatsen in één overzicht. Zo bespaart u tijd en kosten en heeft u meer aandacht voor uw projecten.

Lees meer

Advies- en ingenieursbureaus

Voorbereiden van projecten in de Ruimtelijke Ordening is uw kernactiviteit. Acquisitie is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf, maar kost veel tijd De Nationale Gemeente Marktplaatsdesk helpt u hierbij.

Digitaal inschrijven op projecten is tegenwoordig heel eenvoudig. Bijzonder van de Nationale Marktplaatsdesk is dat hier alle inkoop en aanbestedingen van de overheden samenkomen. Ook de onderhandse projectaanbestedingen Diensten. U ontvangt snel nieuwe aanbestedingen via e-mail en volgt alle aanbestedingen van de vele markplaatsen in één overzicht. Zo bespaart u tijd en kosten en heeft u meer aandacht voor uw projecten.

Lees meer

Voor gebruik van de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk gelden de algemene voorwaarden van de opdrachtgever en de gebruikersvoorwaarden inhuur & projecten van de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk.
09 NGM_totaal schema

Inloggen en aanmelden leveranciers:

Staffing: Vacatures, mobiliteit & Inhuur

Bent u een professional in loondienst? Of bent u een ZZP’er en kiest u voor bemiddeling?

vacature & inhuurportaal (bemiddeling)

Professional? meld u hier aan!
ZZP-Bemiddeling? meld u hier aan!

 

Bent u een ZZP’er en kiest u voor rechtstreekse reacties?
Of bent u een Intermediair?
vacature & inhuurportaal (rechtstreeks)

ZZP-Rechstreeks? meld u hier aan!
Intermediair? meld u hier aan!

 

Tenders: Projectaanbestedingen 

Bent u een aannemer, advies- of ingenieursbureau?
Of bent u een ZZP’er en wilt u voor projecten in aanmerking komen?
Tenderportaal

Aannemer? meld u hier aan!
Advies- of Ingenieursbureau? meld u hier aan!

ZZP-Tender? meld u hier aan!