Opdrachtgevers
Wilt u meer grip op uw mobiliteits- en recruitment-aanvragen, inhuuropdrachten en onderhandse project aanbestedingen? Op de Nationale Marktplaatsdesk komen ze allemaal samen! Eén Nationale Gemeente Marktplaats voor alle projectaanbestedingen en vacatures, regulier, inhuur en (externe)mobiliteit. Hier vindt u een nieuwe werkwijze voor uw gehele vacatureproces en (onderhandse) projectaanbestedingen. Opdrachtgevers gebruiken steeds vaker onze totaaloplossing, IPS Solutions. Hierbij is een interne lookalike Marktplaatsdesk mogelijk, vooral geschikt voor onderhandse projectaanbestedingen en mobiliteit. De Nationale Marktplaatsdesk is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk, efficient en goed geïntegreerd met social media. Dat resulteert in een grote flexpool van (zzp-) professionals en leveranciers. Met de marktplaatsdesk stroomlijnt u in één proces uw hele wervingscampagne, vanaf mobiliteit tot recruitment en inhuur. Dit resulteert voor uw organisatie in de juiste persoon, op de juiste tijd en plaats tegen het juiste tarief.

Inkoop- & Aanbestedingsbegeleiding

Zoekt u als lokale overheid begeleiding voor al uw inkoop- en aanbestedingsprocessen? Of zoekt u menskracht voor invulling van uw vacatures, maar vraagt u zich af hoe en in welke vorm? Door onze vergaande samenwerking met IMS Project & Staffing en door gebruik te maken van hun innovatieve maatwerkoplossingen voor aanbesteding van uw (onderhandse) projecten en voor invulling van uw vacaturen met zowel (interne) vaste, tijdelijke als zelfstandige medewerkers, zijn wij in staat u een optimale oplossing te beiden en u hierbij te begeleiden
IMS Project & Staffing, in IMS staat voor Integral Management Services. Door onze samenwerking kunnen wij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen met een volledig HR-pakket op maat en aanbestedingsbegeleiding van projecten. Alles onder één dak zorgt voor compliance, inzicht, grip, continuïteit, kostenbesparing en een hogere kwaliteit van uw vaste en tijdelijke medewerkers en projectinschrijvingen. U behoud de regie en ons team begeleid begeleidt de processen. Ons team bestaat uit zeer ervaren inkoop-, contract- en projectmanagers, projectcontrollers en bouwkostendeskundigen.

Overzicht modulen

IPS Eigen lookalike Marktplaatsdesk

Eén Interne Marktplaats per opdrachtgever voor alle onderhandse projectaanbestedingen en inhuuropdrachten voor uw preferred suppliers en (interne)mobiliteit.

IPS Projects

Een Projectaanbestedingsmodule voor al uw openbare en onderhandse projecten.

IPS Staffing: inhuur

Een inhuurmodule ondersteunt van aanvraag tot contract, van uren tot facturen en rapportages

IPS Staffing: recruitment

Een recruitment-module ondersteunt en automatiseert het wervings- en selectieproces.

IPS Staffing: mobiliteit

Een mobiliteitsapplicatie voor al uw vraagstukken rond arbeidsmobiliteit.

Werkwijze

 1. Klik op aanmelden opdracht.
 2. Vul het contactformulier in.
 3. Geef aan of u interesse heeft en meer info wilt.
 4. Geef aan of u direct een pilot wilt draaien en om welke opdracht het gaat.
 5. Geef aan of u de opdracht via Eigen desk  wilt publiceren.
 6. Geef aan of u deze ook op Nationale Gemeente Marktplaatsdesk wilt publiceren.
 7. Binnen 12 uur nemen wij contact met u op.
 8. Binnen 24 uur is uw eigen marktplaatsdesk operationeel.
 9. Indien gewenst binnen 48 uur uitvoering van de opdracht.

 IPS Solutions

IPS Solutions is een totaaloplossing verwerkt in een integraal pakket. Op zowel interne loolalike marktplaatsdesks als de Nationale Gemeente Marktplaats worden alle opdrachten geplaatst. En ook de reacties ontvangen van zzp’ers en andere professionals, aannemers, ingenieursbureaus en intermediairs. De totaaloplossing is de sleutel! IPS Solutions is afgestemd op een krachtig Vendor Management Systeem (VMS) en een Compleet Tender Management Systeem. Een state-of-the-art-applicatie die uw hele vacatureproces en onderhandse projectaanbestedingen administreert.

Waarom kiest u voor de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk met IPS Solutions? Voordelen IPS Solutions

09 NGM_totaal schema

Direct inloggen

Staffing: Vacatures, mobiliteit & Inhuur
Staffing marktplaats

Tenders: Projectaanbestedingen 
CTM Tender marktplaats  ABK Tender marktplaats

Beheer: Talentpool, urenregistratie en facturatie 
NGM Talentpool

Direct aanmelden:

 • Lookalike marktplaatsdesk
 • Opdracht Projectaanbesteding
 • Opdracht Inhuur
 • Opdracht Recruitment, Mobiliteit & Payroll

Aanmelden opdrachtgevers

Integratie ERP/SAP

Indien gewenst zijn er mogelijkheden voor volledige integratie met uw overheidssystemen. Wilt u weten hoe wij u en uw organisatie nog meer van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op!

04 NGM_bollen totaaloplossing
Klik op plaatje voor grotere weergave