Eigen lookalike Marktplaatsdesk
02 f IPS soluitins met tekst
Wilt u meer  grip op uw onderhandse projectaanbestedingen en een eigen netwerk van gekwalificeerde leveranciers bouwen en beheren?

Met een lookalike Marktplaatsdesk bieden wij opdrachtgevers een eigen, interne plek met een eigen uitstraling en webomgeving. Maar u maakt toch gebruik van onze totaaloplossing voor de nationale desk, IPS Solutions. Dit betekent zowel een Vendor Management Systeem (VMS) als een Compleet Tender Management-systeem (CTM) . Aangevuld met onze integrale dienstverlening als onafhankelijke gespecialiseerde partij, wordt u compleet ontzorgd.

Een eigen marktplaats brengt efficient, objectief en transparant vraag en aanbod bij elkaar. De marktplaatsdesk is laagdrempelig en heeft een brede marktwerking. De desk creëert gelijke kansen voor alle marktpartijen, grote én kleine als zzp’ers, professionals, intermediairs, aannemers en ingenieursbureaus.

Daarnaast wordt het onderscheid tussen vaste en tijdelijke medewerkers steeds kleiner. Organisaties kunnen hierop in spelen door via een marktplaats potentiële medewerkers te bereiken.

En wanneer meer gemeenten gebruikmaken van de Marktplaatsdesk, kunnen wij benchmarks uitvoeren, ervaringen tussen gemeenten uitwisselen en gezamenlijk nieuwe initiatieven rondom (externe) mobiliteit ontplooien.

Aangevuld met onze integrale dienstverlening als onafhankelijke gespecialiseerde partij, wordt u compleet ontzorgd.

06 NGM_1 bollen marktplaatsdesk
05 NGM_bollen totaal dienstverlening
Klik op plaatje voor grotere weergave

Bijkomende voordelen Interne marktplaatsdesk

  1. Blijvend gebruikmaken van alleen uw bestaande preferred suppliers.
  2. Uitermate geschikt voor al uw onderhandse projectaanbestedingen.
  3. mogelijkheden voor (interne) mobiliteit.
  4. Voor meer (externe) mobiliteit goed te combineren met de National gemeente Marktplaatsdesk door samenwerkende overheden.
  5. Eén proces voor inhuur, recruitment en (interne en externe) mobiliteit
  6. Verdere Kostenbesparing.
  7. Aangevuld met onze integrale dienstverlening als onafhankelijke gespecialiseerde partij, wordt u compleet ontzorgd.

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)88 236 40 33