Mobiliteitsmodule
02 d NGM_sublogo met tekst - Mobiliteit
Het IPS Staffing mobiliteitsplatform biedt een oplossing voor iedere vorm van arbeidsmobiliteit, welke acties u ook moet ondernemen: loopbaanadvies, afname van testen, dossiervorming of mat­ching op vacatures. Een vacaturebank voor interne medewerkers en een backoffice applicatie voor HR, matching van kandidaten en vacatures op basis van harde én zachte criteria en ook een koppeling met testleveranciers is mogelijk. Alles ingericht zoals u dat wilt.

Interne en externe mobiliteit

Doordat u kandidaten uitdaagt en begeleidt bij het vinden van een nieuwe baan zorgt u voor beweging binnen uw organisatie. Nauwkeurige vastlegging en ondersteuning van deze bewe­ging is van groot belang. IPS Staffing Mobiliteit biedt u dit voor zowel interne als externe mobiliteit. Denkt u aan het aanbod van vacatures, klussen of projecten. Maar ook loopbaanadvies en outplacementtrajecten. Bij externe mobiliteit zijn ook medewerkers van samenwerkende gemeenten bereikbaar.

Compleet mobiliteits-portal

Vacatures kunnen automatisch worden geplaatst op een platform voor de medewerkers. De respons wordt vanzelf verwerkt en gemeten. Dit kan met IPS Staffing Mobiliteit, maar ook met an­dere systemen. Alle overige content op de site kan beheerd worden door uw eigen organisatie.

Matchen

Vraag en aanbod bij elkaar brengen; daar draait het om. Daarvoor legt u de talenten van kandidaten vast. Uniek is dat deze matches gebaseerd zijn op basis van harde én zachte criteria. Harde criteria betreffen de voor­keuren van een kandidaat, zachte criteria zijn de persoonlijkheidskenmerken.

IPS Solution heeft een oplossing voor uw arbeidsmobiliteitsvraagstukken. Het mobiliteitsplatform wordt ingericht naar de behoeften van uw organisatie en helpt u bij loopbaanadvies, afname van testen, dossiervorming en matching op vacature.

U heeft de beschikking over:

  • Een vacaturebank.
  • Een backoffice-applicatie voor de HR.

De voordelen:

  • Beweging binnen uw organisatie, voor zowel interne als externe mobiliteit.
  • Geschikt voor iedere vorm van mobiliteit, zowel intern als tussen samenwerkende organisaties.
  • Compleet mobiliteits-portal.
  • Match van vraag en aanbod, op basis van harde en zachte criteria.

Menu

Payroll
Terug

Meer weten?

Neem contact met ons op:  +31 (0)88 236 40 33