Over ons
De Nationale Gemeente Marktplaatsdesk ondersteunt en adviseert overheidsinstanties die projecten aanbesteden, extern personeel inhuren en begeleiden opdrachtgevers bij hun recruitment en mobiliteitsvraagstukken.

Door de combinatie van een marktplaats met een krachtig Vendor Management-systeem kunnen wij zowel de opdrachtgever als de leverancier een totaalpakket bieden. Door dit te combineren met een krachtig Compleet Tender Management-systeem voor projectaanbestedingen ontstaat één Integrale totaaloplossing: IPS Solutions: de oplossing voor mobiliteits- en recruitment-aanvragen, inhuur, opdrachten en onderhandse project aanbestedingen: alles onder één dak!

NGM-desk blijft zich ontwikkelen om IPS Solutions verder te optimaliseren en mee te veranderen met de behoeften van de markt. Om zich hier compleet op te kunnen richten, besteedt NGM-Desk de totale dienstverlening uit aan IMS Projects & Staffing. IMS is een de onafhankelijke Managed Service Provider en Recruitment Process Outsourcer en adviseert tevens overheidsinstanties met projectaanbestedingen, vacature- en inhuurprocessen. IMS heeft met NGM-desk een uitstekende tool hiervoor!

Om de belangen van zowel de opdrachtgevers als de leveranciers zo goed mogelijk te behartigen, benaderen we deze doelgroepen op de markt afzonderlijk. Zo is onze dienstverlening voor iedereen duidelijk en overzichtelijk. De belangen komen als één doel bij elkaar op de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk.
12 IPS soluitins met tekst
10 NGM_distributie schema met tekst -