Portaalbeheer
Bemiddeling van (zzp-)professionals gebeurt steeds meer online. Dat maakt de markt transparanter, maar door de wildgroei aan bemiddelingssites zien deze (zzp-)professionals door de bomen het bos niet meer. Verliest u ook het overzicht? Dan is de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk  voor u een goede beheerinstrument. Niet alleen staan hier alle opdrachten en vacatures weergegeven van alle diverse portalen en vacaturesites, u kunt ook het beheer hiervan op onze site onderhouden.

De verschillende portalen die u beheert:

Aanbestedingssites

Bemiddeling van (zzp) professionals gebeurt steeds meer online. Dat maakt de markt transparanter, maar door de wildgroei aan bemiddelingssites zien deze (zzp) professionals door de bomen het bos niet meer. Verliest u ook het overzicht? Dan is de Nationale Gemeente Marktplaatsdesk  voor u een goede beheerinstrument. overzicht aanbestedingssites

Inhuursites

Inhuurdesks zijn digitale platforms ook wel  marktplaatsen voor externe inhuur.  Meer dan 200 organisaties maken gebruik van deze platforms. (ZZP-)professionals en leveranciers kunnen er zichzelf of kandidaten registreren en aanbieden  bij opdrachtgevers. De Nationale Gemeente Marktplaatsdesk  biedt het complete overzicht van alle inhuuropdrachten van de overheid. overzicht inhuursites

Vacaturesites

Vacatures bij overheidsinstanties zijn op veel verschillende websites, bijvoorbeeld die van intermediairs, te vinden.   Op deze site kunnen (ZZP-)professionals zich registreren om zichzelf rechtstreeks aan te bieden bij opdrachtgevers. De Nationale Gemeente Marktplaatsdesk  biedt het complete overzicht voor alle vaste vacatures van de overheid. overzicht vacaturesites
Staat een site niet vermeld? Geef dit dan direct aan ons door.

Hoe werkt het: 

  • Zoek op naam, regio, type organisatie en/of vakgebied naar interessante inhuur-, vacature- en aanbestedingssites en schrijf u rechtstreeks in.
  • Links naar alle login-pagina’s van de inhuur-, vacature- en aanbestedingssites.
  • U houdt zicht op de inhuur-, vacature- en aanbestedingssites waar u staat ingeschreven, waar niet en waar u nog in wilt schrijven.
  • Beheer per inhuur-, vacature- en aanbestedingssite uw inloggegevens (wachtwoorden worden uniek versleuteld met uw persoonlijke key).
  • Maak notities per inhuur-, vacature- en aanbestedingssite.
  • Blijf op de hoogte van de nieuwe inhuur-, vacature- en aanbestedingssites.
  • Profiteer van extra functionaliteiten: direct inschrijven op of bemiddeld worden voor inhuuropdrachten, vacatures en projectaanbestedingen.

Beheer en volg uw reacties op alle vacatures, inhuuropdrachten en projectaanbestedingen.

Inloggen en aanmelden leveranciers:

Staffing: Vacatures, mobiliteit & Inhuur

Bent u een professional in loondienst? Of bent u een ZZP’er en kiest u voor bemiddeling?

vacature & inhuurportaal (bemiddeling)

Professional? meld u hier aan!
ZZP-Bemiddeling? meld u hier aan!

 

Bent u een ZZP’er en kiest u voor rechtstreekse reacties?
Of bent u een Intermediair?
vacature & inhuurportaal (rechtstreeks)

ZZP-Rechstreeks? meld u hier aan!
Intermediair? meld u hier aan!

 

Tenders: Projectaanbestedingen 

Bent u een aannemer, advies- of ingenieursbureau?
Of bent u een ZZP’er en wilt u voor projecten in aanmerking komen?
Tenderportaal

Aannemer? meld u hier aan!
Advies- of Ingenieursbureau? meld u hier aan!

ZZP-Tender? meld u hier aan!

Meer weten?

Neem contact met ons op: +31 (0)88 236 40 33